Skap magi med julestilen: Feir øyeblikkene og del livsgleden!

Skap magi med julestilen: Feir øyeblikkene og del livsgleden!

Skap din egen julestil i år, og ta en velfortjent pause fra hverdagen for å markere denne spesielle tiden. Julefølelsen er ren magi, og å fange disse øyeblikkene i livet, når du trer inn i en verden fylt med glans, kan nesten sammenlignes med medisin for sjelen. Å pynte seg handler om å uttrykke din livsglede, og du sender ut et budskap om at du føler deg fantastisk og ønsker å dele gleden med andre.

5 enkle tips til å kle vekk de ekstra koronakiloene

5 enkle tips til å kle vekk de ekstra koronakiloene

Har du merket at buksene har blitt litt trangere det siste året? Hjemmekontor og mye god mat har nok endret ganske mange nordmenns både livsstil og vekt. Jeg har derfor oppsummert de 5 viktigste tipsene som kan gjøre overgangen tilbake til hverdagen litt enklere for deg: 1. Mørke farger forminsker. Lyse forstørrer. Hvis du har…

Passform

Passform

Kroppsfasongen hjelper oss med å finne riktige klessnitt/passform til deg. Der man er smal fremheves og der man er bred avledes oppmerksomheten fra. Når vi sammenlikner bredden av skuldre, midje og hofter, får vi en geometrisk form. Her er de 6 vanligste kroppssilhuettene, og det finnes også kombinasjoner mellom dem.