Stilhjelperen

Et tips til valg av mønster

Vil du vite hvordan du finner perfekte mønster til deg?

Svaret ligger i ansiktet ditt. Se på deg selv som en tegning, et kunstverk. Helt unik med dine spesielle egenskaper. Har du små, mellomstore eller store trekk (øyne, bryne, nese, munn), eller en blanding? Hvordan ville du tegnet ansiktet ditt? Ville du brukt en strek med skarpe eller diffuse linjekanter? Bruke mest buete eller rette linjer? Hvor mye bakgrunn er det ifht ansiktstrekk? Svarene på disse spørsmålene bruker du til å definere de riktige egenskapene til dine mønstre. I dette innlegget vil jeg fokusere på hvordan man bruker linjedefinisjonen i ansiktet ved valg av mønster.

Gjentakelse skaper harmoni

Ved å gjenta dine egenskaper vil dine trekk bli fremhevet. Da blir oppmerksomheten trukket mot ditt ansikt og magien skjer. Du blir mer synlig og fremstår ekte/autentisk.

Husk at personligheten din også skal gjentas. Alle passer ikke i leopardmønster selv om det teknisk fungerer godt. Det er viktig å kjenne etter om det stemmer med deg som person.

Øyenbryn som eksempel

Nedenfor ser du tre eksempler på ulike linjedefinisjoner på øyenbryn. De diffuse har nesten ingen tydelig ytterkant, mens de klare har tydelig markert ytterkant. Hvilket likner mest på dine bryn? Alle er fine, det handler ikke om det. Det handler om å kjenne seg selv og velge mønster som støtter deg. Skape harmoni mellom deg og det du har på. Finne hva som kler akkurat deg!

Linjedefinisjon øyenbryn 2

Har du også lyst til å lære mer om dine perfekte mønstre eller om andre temaer innen stil?

Tips: Sjekk ut om ditt ansikts linjer er klare, middels eller diffust definerte, og gjenta  i dine mønstre

NB! Linjene er kantene rundt øynene, brynene, nesen og munnen, ikke rynkene;-)

Guro til høyre på bildet øverst har både middels og diffust definerte overganger i sine ansiktstrekk. Hennes perfekte mønstre har derfor middels mot diffuse overganger. Leopardmønsteret i jakken er helt riktig for henne fordi linjene er midt i mellom middels og diffust markert.

logo leverago no

Lignende innlegg