Angrerett

Du har etter forbrukerkjøpsloven full angrerett i 14 dager etter at du har mottatt bestillingen din. Angreretten gjelder selv om varene er på salg. Vedlagt alle bestillinger følger returskjema, som må benyttes. Eller last ned et nytt returskjema her.

Retur

Ved retur må varen være ubrukt, uvasket, merkelappene må være på og varen sendes i retur i sin originale emballasje. Kunden dekker selv porto hvis varen skal returneres.

Angreretten gjelder ikke varer som av hygieniske årsaker ikke kan selges på nytt. Vi gjør derfor oppmerksom på at øredobber, strømpebukser o.l ikke kan returneres/byttes.

Bytte

Dersom du ønsker å bytte en vare kjøpt hos oss fyller du ut vedlagte returskjema og returnerer varen til oss. Ved bytte til varer med ulik pris ber vi deg legge inn ny bestilling på nettbutikken og vi vil refundere pengene for produktet du returnerer til oss.

Leverage.no dekker frakt på retur om kunden ønsker å bytte størrelse. Send mail til post@leverage.no for å få tilsendt returseddel. Denne skal klistres på utsiden av pakken.  

Du er ansvarlig for at pakken kommer tilbake til oss når du returnerer varer. Med dette betyr det at du er ansvarlig for pakkens innhold frem til vi mottar returen din. Vi anbefaler derfor å sende med sporing slik at du er forsikret.

Tilbakebetaling

Når vi mottar din retur mottar du bekreftelse fra oss på mail. Hvis du hever kjøpet vil du få tilbakebetalt varens verdi innen 14 dager fra vi mottar din retur.