TRYKK Haust jul23 675 Edit V3 scaled

Skap magi med julestilen: Feir øyeblikkene og del livsgleden!

Skap din egen julestil i år, og ta en velfortjent pause fra hverdagen for å markere denne spesielle tiden. Julefølelsen er ren magi, og å fange disse øyeblikkene i livet, når du trer inn i en verden fylt med glans, kan nesten sammenlignes med medisin for sjelen. Å pynte seg handler om å uttrykke din livsglede, og du sender ut et budskap om at du føler deg fantastisk og ønsker å dele gleden med andre.

Strukturerte tekstiler: Tidløs eleganse og personlig stil

Tekstiler med struktur i klærne har en helt unik personlighet og karakter. Tenk på tweed og bouclé – de utstråler en tidløs eleganse og formidler din respekt for tradisjon og den unike håndverkskunsten til klassiske designere. Det som er spennende med disse tekstilene er at de ikke bare gir antrekket ditt stil, men også har en flatterende effekt på deg, spesielt hvis du har en naturlig struktur i hår og hud. Det skaper en harmonisk symbiose i ditt visuelle uttrykk. 

Når du bruker slike tekstiler, tilfører du øyeblikkelig en chic følelse til antrekket ditt. De er perfekte for formelle anledninger, men kan også tilpasses for en mer avslappet, men likevel elegant stil. Så, disse tekstilene gir ikke bare klærne dine en spesiell karakter, de gir også deg en ekstra dose selvtillit og stil.

Utstrål lidenskap og energi med valmuerødt (poppy)

Når man velger å kle seg i valmuerødt, utstråler det energi og glede. Denne fargen skiller deg ut fra mengden og gir deg synlighet. Valmuerød er som en flamme og symboliserer følelser som temperament, engasjement og lidenskap.

Valmuerødt kan også minne oss om julen med sine rike røde nyanser. Når den blir en del av antrekket, symboliserer det vitalitet og styrke, og minner oss om det kraftige båndet mellom blod og kjærlighet. Dette er en dristig stil som uttrykker et ønske om å vekke oppmerksomhet og gi inntrykk.

Strålende selvtillit – Paljetter og glitter for hverdagsmagi

Paljetter og glitter er absolutt en kickstart på enhver fest, men av og til er det akkurat det vi trenger for å løfte humøret i hverdagen. Det å skinne eller glitre litt ekstra kan virkelig løfte selvtilliten. De vil fremheve dine skinnende øyne og glød i utseendet, rett og lett la deg være stjernen i rommet. Det å kle seg i paljetter og glitter handler om glede seg over øyeblikket og ikke ta livet for seriøst.

Tyll og ull – Letthet, magi og eventyr i stilen

Tyll er et svært lett stoff som gir en følelse av vektløshet. Når du har på deg tyll, får antrekket en luftig og svevende kvalitet, som om du danser på luft. Så, å inkludere tyll i antrekket ditt gir en stil som er preget av letthet, magi, femininitet og lekenhet. Det er som å pakke deg inn i en eventyrverden og la din personlige historie utfolde seg gjennom klærne.

Kombinert med ull får du forankringen i det jordnære og tradisjonsrike. Den lune og myke følelsen av en angora- eller mohairgenser sammen med luftigheten av tyll skaper et helt eget uttrykk, en følelse av mystikk og romantikk. Det kan få deg til å føle deg som hovedpersonen i ditt eget eventyr, klar til å utforske det ukjente.

“Quiet Luxury” – Tidløs eleganse i høykvalitetsmote

Rene linjer, dempede farger, følelse av enkelhet. Quiet luxury har blitt en trend. Det handler om å inkorporere høykvalitetsmaterialer, tidløst design og en subtil eleganse i antrekket. Følelsen av luksus oppnås gjennom å bruke enkle og velgjorte plagg og tilbehør. Plagg du ikke skifter ut så ofte og som kan brukes om og om igjen uten at uttrykket blir «brukt opp».

Safirblått – Utstråler styrke, autoritet og eleganse

Blå som hovedfarge i antrekket gir en flott og sofistikert stil. Safirblått er ofte assosiert med en kongelig farge som viser styrke og autoritet. Det symboliserer også renhet, visdom og kreativitet. Klær i safirblått kan få deg til å virke sterk og selvsikker. Fargen gir også en følelse av en klar himmel, som bringer tankene til fred og modernitet.

i cD5KM9w X5
Det er du som skal skinne!
Den kreative utfordringen i å koble nøyaktig de riktige plaggene som passer perfekt til den personen jeg styler er en fryd for meg. 

Foto: Anne Merete Hagnæss Rodem. Modell: Maria Hermannsdatter Hoff.

– Gunn Brennhaugen, Stilhjelperen, 5. nov 2023

Lignende innlegg