Johnny Love

Johnny Love, et velrenommert norsk merke som så dagens lys i 2006, stammer fra grunnleggerens brennende kjærlighet for design og eksepsjonell kvalitet. Merkets opprinnelige idé var å skape plagg som kunne være like velegnet for arbeid som for sosiale anledninger.

Johnny Love er sterkt drevet av en ærefrykt for tekstiler og sanselige opplevelser. De setter stor vekt på hvordan klærne føles mot huden og hvordan de estetisk appellerer. For Johnny Love er riktig passform essensielt for at folk skal føle seg selvsikre, og deres design er preget av rene linjer, inspirert av arkitektur og industrielle elementer. Materialvalget er en avgjørende faktor, da de alltid streber etter å bruke førsteklasses materialer som er slitesterke både i kvalitet og design. Merket har en dedikasjon til å opprettholde europeiske tekstiltradisjoner og håndverk. I tillegg er de opptatt av å bevare miljøet ved å samarbeide med europeiske leverandører og produsere i EU.

Johnny Love har også en ambisjon om å påvirke forbrukerkulturen ved å fremme verdien av å ta vare på ens eiendeler. De tror at kvalitetsklær kan gi folk økt selvtillit og øke bevisstheten om både kvalitet og estetikk.

Viser alle 16 resultater