Spørsmål til styling:


Velg så mange du vil
Svaret på dette spørsmålet bruker jeg mest for å kartlegge hva du liker, ikke for å brenne noen broer til nye og spennende ting
Velg en av de fire fargegruppene. Hint: Øyefarge sier mye. Hudtone er også viktig. Tenk abstrakt. Er det solskinn (varme) eller måneskinn (kalde) i dine naturlige toner? Eller ganske enkelt hva føler du deg mest vel i?
a. Overdeler
b. Bukser
c. Sko
En selfie eller portrettbilde av deg
Et bilde av deg i helfigur forfra med tettsittende klær, gjerne ullundertøy. Haken rett frem, armene litt ut og bena samlet. Pass på at du tar bildet med godt lys og at det tas rett forfra, fra ca høyde som midt på kroppen din.
Som over, bare tatt rett bakfra

Bildene er for at stylisten skal få et inntrykk av hvem du er og din personlighet. Det gjør det langt enklere å treffe korrekt med forslagene. På ansiktsbildet titter vi på linjeføring, linjeretning, størrelse på ansiktstrekk, linjedefinisjon, flate/bakgrunn og ansiktsform. Dette bruker jeg til å definere riktige mønstre, smykker og utringning. I tillegg ser vi på kontrast i fargene dine og struktur i hud. Det er nyttig informasjon for valg av kontrast i antrekkene og type stoffer. Helfigurbildene brukes til å definere kroppsfasong, kroppstype, proporsjoner og målestokk. Det gir forståelse for hvilket snitt tøyet bør ha, lengde på overdeler, bukser etc og dimensjon på hæler, mm. Som du sikkert forstår er bildene avgjørende for kvaliteten på mine forslag. Men dersom du ikke er komfortabel med å sende bilder av deg selv, gjør vi like gjerne jobben uten. Da kan det hende stylisten må stille noen ytterligere kontrollspørsmål og presisjonen blir noe lavere.


Ingen bilder blir ikke postet noe sted eller brukt til noe annet enn stylistens forståelse av hvem du er og hvordan vi kan style deg rett.