Dyrberg/Kern

Dyrberg/Kern er et anerkjent smykkemerke hvis kreative hjerte ligger i deres designstudio i København, Danmark. Her skaper et dyktig designteam inspirerende kolleksjoner som skiller seg ut. De tar hensyn til motetrender, materialer og farger for hver sesong, og disse konseptene blir omgjort til smykkekunstverk. Produksjonsprosessen for Dyrberg/Kerns smykker er like imponerende som deres design.

Smykkene blir håndlaget på verksteder i Asia, hvor erfarne produsenter omformer skissene til virkelighet. Materialene, som inkluderer perler, steiner, krystaller og lær, hentes fra forskjellige deler av verden, inkludert Italia, Kina og Afrika, avhengig av sesong og design. Dyrberg/Kerns smykker gjennomgår en omfattende prosess som inkluderer alt fra støping, polering og emaljering av metallkomponenter til håndfletting av lær, sliping, polering og montering av halvedelstener og krystaller. Hvert smykke gjennomgår nøye kvalitetskontroller i hvert trinn av produksjonen, noe som sikrer den høyeste standarden.

Med omtrent 40 forskjellige prosesser involvert og dyktige hender som berører hvert smykke, blir hvert smykke en unik skatt som skinner når du bærer det. Dyrberg/Kern har gjort kunst av smykkeproduksjon, og hvert stykke er en refleksjon av deres dedikasjon til design og kvalitet.

Viser 1–20 av 106 resultater